Traditionele Thaise Ontspanningsmassage

Thaise ontspanningsmassage helpt bij vermoeidheid, stress of pijnklachten. Het is een eeuwen oude techniek die van generatie op generatie is overgedragen en is gebaseerd op het principe van innerlijke balans en harmonie.

De Thaise onderkennen het bestaan van een universele energie of levensenergie, die de basis van al het leven. Uw lichaam heeft een complex stelsel van energiebanen, ook wel meridianen genoemd, die de energie doorgeven naar elk deel van het lichaam. Op deze energiebanen liggen ca. tweehonderd drukpunten. Door op deze punten te drukken of ze te masseren wordt de energiestroom gestimuleerd of verminderd, zodat de energiebalans zich herstelt en ook de geest zich ontspant.

Hoewel Thaise massage vaak helpt of verlichting geeft bij pijnklachten in bijvoorbeeld de nek of de rug, is het geen vervanging van een reguliere medische behandeling. De nadruk van de massage ligt op ontspanning.

Bijna iedereen heeft haast. Je ontkomt er bijna niet aan. Je word meegesleurd in een jachtig bestaan. Toch is het verstandig om zo nu en dan eens aan jezelf te denken en even een 'slow-moment' bij jezelf in te bouwen. Onthaasten noemen ze dat. Het verstand op nul om tot rust te komen. En als we u een advies mogen geven:
Een Thaise Massage is een uitstekende manier om tot ontspanning te komen.

Traditionele Thaise ontspanningsmassage is voor iedereen.

Thaise
massage is goed voor iedereen. Vor vrouwen en mannen, van jong, tot oud. En niet per definitie een individuele aangelegenheid. Veel mensen willen deze ontspannende ervaring met anderen delen